Tube hair

The transformation of an old kitchen shop into a functional hair salon, with a modest budget.

The main idea was tunnel-like space divided by 3 layers. To highlight this tube illusion a round double mirror was placed at the back of the salon, creating a stylish impression of depth. Complete renovation – study and construction- completed in 40 days.

Principle use: Hair salon

Design/Supervision: Werner Maritsas

Location: Petroupoli, Athens – Greece

Total floor area: 78 m2

Design / Construction period: August 2009

Photo: W. Maritsas, I. Nikolareizi

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s